Egedal El

Medbyg og Gør-det-selv

Du kan spare mange penge ved selv at deltage i opgaven

Ethvert projekt, stort som småt, starter som en idé og skulle gerne ende med en succes. EgedalEL.dk hjælper dig gerne igennem hele processen. Vi forstår godt, at du skal spare hvor du kan. Der er blot nogle faldgruber vi skal undgå, for at  vores arbejde og dit projekt bliver en succes.

Tilbud og priser

Det er et stort arbejde at finde og beregne priser. Der er usikre faktorer, der skal tages højde for i tilbudsberegningen, såsom spild og svind, til- og frakørsel og ikke-produktiv arbejdstid mm. Leverer du selv dele af varerne, er der risiko for fejl og mangler, der kan forsinke arbejdets udførelse.

Du er velkommen til selv at præsentere os for et prisestimat. Vi kan forholdsvis hurtigt vurdere om det er rimeligt og om det er muligt for os at tilpasse opgavens omfang inden for det ønskede beløb. Vi er kun interesseret i at levere den rigtige løsning til den rette pris

Planlægning

Du er velkommen til selv lægge en plan for dit projekt. Vi kan eventuelt bidrage med justeringer således, at det vil passe ind i vores arbejdsgange. Banale ting som parkering i forhold til arbejdssted, frokostforhold, toiletforhold, strøm og vand, og om området er klargjort kan påvirke timeforbruget. Planlægning af nedenstående punkter, det vil kunne spare dig for rigtig mange penge.

Indkøb

Du er velkommen til selv at foretage materialeindkøb via byggemarkeder eller nethandel, eller via genbrug. Vær dog opmærksom på, at du derved påtager dig ansvaret for, at de rigtige varer er til rådighed til tiden, og selv dækker garanti på arbejdsløn, hvis noget går galt.

Hos vores primære leverandører kan vi bestille nye materialer det meste af dagen og få dem leveret om natten, således vi  er klar til næste arbejdsdag. Vi har mulighed for fastboxaftaler om 30 minutters levering, adgang til onlinesystemer, support, garanti, returaftaler, brugermanualer, pickup steder og butikker. Den service afspejles bla. i den avance vi har på materialerne. 

Medbyg

Der er uanede muligheder for at bidrage med egen arbejdskraft og spare penge. Vores håndværkere er professionelle. De arbejder med samme typer opgaver hver dag og har stor erfaring. De er mennesker som du og jeg, der møder på arbejde, skal holde frokost og have fyraften, så de kan komme på arbejde igen i morgen, også om mange år. Hvis du er kunden der tror, at det fremskynder opgaven at stå med stopuret i hånden, lige idet vores håndværker træder ind døren og jagte ham rundt, så skal du kontakte en anden med det samme. Enhver medarbejder hos os har kompetence til at sige fra på en opgave. Vi ønsker du skal kende os som en glad og pålidelig leverandør. Vi har naturligvis GPS i alle servicevogne, som er integreret direkte til montørens ugeseddel, ikke for at kontrollere montøren, men for at kunne dokumentere tidsforbrug, hvis det skulle blive nødvendigt. Vi er mennesker og der kan ske fejl, men vi vil være en ærlig og troværdig samarbejdspartner og vi er altid til at tale med.  

Oprydning og rengøring

Du er velkommen til selv at fortage oprydning og rengøring. Der er rigtig mange penge at spare. Vi praler faktisk af at være verdens dyreste rengøringspersonale. De besparelser du eventuelt kan opnå ved selv at indkøbe materialer, blegner til sammenligning med, hvad du kan spare ved blot at feje og støvsuge selv. Vi stiller gerne en støvsuger til rådighed.   

Affald

Du er velkommen til selv at bort anskaffe affald. Hver gang vi som håndværkere kører på genbrugsstationen koster det 187,- for entre for almindelig servicevogn + den tid vi kører, får adgang og er på genbrugsstationen. Samlet set koster et besøg på genbrugsstationen normalt koster kr. 700-800 inklusiv moms pr. besøg. De penge er du spare. Vi indstiller blot til korrekt sortering af vores affald, da vi gerne vil være en virksomhed, hvor miljø er en selvfølge.

 

Vi er klar til at samarbejde om dit projekt uanset omfang. Vi arbejder med en stribe samarbejdspartnere som vi kan trække på, hvis behovet skulle opstå, så du er i trygge hænder både som privatkunde og erhvervskunde. 

Vi mener, at nøglen til succes i et hvilket som helst byggeprojekt er indsigt, samarbejde, velvilje og omhu. Vi lægger stor vægt på punktlighed, høflighed og faglig kvalitet og vi stiller de samme høje krav til vores samarbejdspartnere. Og ikke mindst dig som medbygger.

I tæt samarbejde med dig udfører vi den ønskede del af opgaven med konstant fokus på overholdelse af pris, tidsplan og godt udført håndværk.

 

Eksterne link

Se også

Professionel kvalitet

Vi leverer altid lige lidt mere end vores kunder forventer

Samarbejdspartner

Vi er en ærlig og troværdig samarbejdspartner

Fair priser, altid!

Vi leverer den rigtige løsning til den rette pris

Kontakt os

Kontakt os

30 450 450

Mandag - fredag
07:30 - 16:00

Vi har naturligvis DØGNVAGT

H.P. Hansensvej 7
3660 Stenløse

mail@egedalel.dk

CVR nr.: 30704428