Egedal El

Medbyg og Gør-det-selv

Du kan spare mange penge ved selv at deltage i opgaven.

Ethvert projekt, stort som småt, starter som en idé og skulle gerne ende med en succes.

EgedalEL.dk hjælper dig gerne igennem hele processen.

Vi ser det som en helt naturlig ting, at du gerne vil spare hvor du kan. Hvorfor skulle du ikke det? Der er blot nogle faldgrupper vi skal passe på, for at både vores arbejde og dit projekt bliver en succes.

Tilbud og priser

Det er et stort arbejde at finde og beregne priser. Der er usikre faktorer, som spild og svind, til- og frakørsel og ikke-produktiv arbejdstid, der skal tages højde for ved tilbudsberegning. Leverer du selv dele af varerne er der risiko for fejl og mangler. Du er velkommen til selv at præsenterer os for et prisestimat. Vi kan forholdsvis hurtigt vurderer om det er rimeligt og det giver os mulighed for at tilpasse opgavens omfang inden for det ønskede beløb. Vi er kun interesseret i at levere den rigtige løsning til den rette pris

Planlægning

Du er velkommen til selv ligge en plan for dit projekt. Vi kan måske bidrage med justeringer således, at det vil passe ind i vores arbejdsgange. Banale ting som parkering i forhold til arbejdssted, frokostforhold, toiletforhold, strøm og vand, og om området er klargjort så man kan komme til. Planlægning af nedenstående punkter, det vil kunne spare dig for rigtig mange penge.

Indkøb

Du er velkommen til selv at levere alle de varer du kan. Der er uanede muligheder at købe i byggemarkeder eller på nettet. Der er også genbrug som man ikke skal tage fejl af. Hos vores primære leverandører kan vi bestille hver dag til sent og få varene leveret om natten, således varene er klar til næste arbejdsdag starter. Vi har fastboxaftaler (30 minutters levering), onlinesystemer, support, garanti, returaftaler, brugermanualer, pickup steder og butikker. Men alt dette koster og det afspejles bla. i den avance vi har på materialerne. Hvis du indkøber/leverer varene selv, så påtager du dig en risiko, som du skal være bevist om. Er de rigtige varer der til tiden og hvem dækker garanti også på arbejdsløn, hvis noget går i stykker er blot nogle af de væsentligste punkter.

Medbyg

Du er velkommen til selv at arbejde med. Der er uanede muligheder at bidrage med arbejdskraft og der er mange penge at spare. Vores håndværkere er professionelle. De arbejder med samme typer opgaver hver dag og har stor erfaring. De er mennesker som du og jeg, der møder på arbejde, skal holde frokost og have fyraften, så de kan komme på arbejde igen i morgen, også om mange år. Hvis du er kunden der tror, at det fremskynder opgaven at stå med stopuret i hånden, lige idet vores håndværker træder ind døren og jagte ham rundt, så skal du kontakte en anden med det samme. Enhver medarbejder hos os har kompetence til at sige fra på en opgave. Vi ønsker du skal kende os som en glad og pålidelig leverandør. Vi har naturligvis GPS i alle servicevogne, som er integreret direkte til montørens ugeseddel, ikke for at kontrollere montøren, men for at kunne dokumentere tidsforbrug, hvis det skulle blive nødvendigt. Vi er mennesker og der kan ske fejl, men vi vil være en ærlig og troværdig samarbejdspartner og vi er altid til at tale med.  

Oprydning og rengøring

Du er velkommen til selv at fortage oprydning og rengøring. Der er rigtig mange penge at spare. Vi praler faktisk med, at vi er det dyreste rengøringspersonale du kan finde på denne planet. Så i stedet for at bruge timer på bestilling af varer på nettet for at spare nogle få kroner vil du kunne spare rigtig mange penge ved blot at feje og støvsuge selv. Du vil endda kunne låne vores støvsuger.   

Affald

Du er velkommen til selv at bort anskaffe affald. Hver gang vi som håndværkere kører på genbrugsstationen koster det 187,- for entre for almindelig servicevogn + den tid vi kører, får adgang og er på genbrugsstationen. Samlet taler vi om at et besøg på genbrugsstationen normalt koster 7-800,- kr. inklusiv moms pr. besøg. Det kan du lige så godt spare, du skal dog være opmærksom på, at det er vigtigt for os med korrekt sortering af vores affald. Vi vil være en virksomhed, hvor miljø er en selvfølge.

 

Vi er klar til at samarbejde om dit projekt, stort som småt. Vi arbejder med en stribe samarbejdspartnere, som vi kan trække på, hvor der skulle være behov, så du er i trygge hænder både som privatkunde eller erhvervskunde. 

Vi mener, at nøglen til succes i et hvilket som helst byggeprojekt er interesse, samarbejde, velvilje og omhyggelighed. Vi lægger stor vægt på punktlighed, høflighed og faglig stolthed, og vi stiller de samme høje krav til vores samarbejdspartnere. Og ikke mindst dig som medbygger.

I tæt samarbejde med dig udfører vi den ønskede del af opgaven med stor vægt på overholdelse af pris, tidsplan og godt udført håndværk.

 

Eksterne link

Se også

Professionel kvalitet

Vi leverer altid lige lidt mere end vores kunder forventer

Samarbejdspartner

Vi er en ærlig og troværdig samarbejdspartner

Fair priser, altid!

Vi leverer den rigtige løsning til den rette pris

Kontak Os

Kontak Os

70 28 60 80

Mandag - fredag
07:30 - 17:00

Også døgnvagt

H.P. Hansensvej 7
3660 Stenløse

mail@egedalel.dk

CVR nr.: 30704428