Om Egedal El

Lille og smidig, men stærk som en okse

Hjemsted er Stenløse midt i Egedal kommune.

Under overfladen er EgedalEL.dk ikke helt så grøn som det kan se ud til. Firmaets stifter Klaus K. Jakobsen er opvokset og har boet i lokalområdet i mere end 40 år.

I dag er Klaus og familien bosat på firmaets adresse midt i Stenløse by. Herfra driver også Klaus´ hustru, regnskabsbureau Summa Summarum.

Udover at huset har en spændende lokalhistorie og blev bygget af lokalområdets første elektriker i 1926, er det moderniseret med alle tænkelige intelligente elinstallationer - helt i tråd med vores spidskompetencer.

Klaus K. Jakobsen har haft spænding i årene hele livet og er 3. generation inden for elbranchen. Klaus har sammen med sin far Leif L. Jakobsen (tidl. formand for bla. EL-installatørforeningen for København) og sin farfar, Ludvig K. Jakobsen drevet en af Københavns ældste elinstallatør virksomheder, O. SCHWENGER´S EFTF. A/S i mere end 90 år. Virksomheden overlevede desværre ikke krisen i 2009 og måtte lukke i 2010. Det gav Klaus en unik mulighed for at "sadle om" og resulterede i etablering af firmaet Egedal El.

Missionen har været at være den lille lokale elinstallatør midt i Egedal. Stille og roligt er virksomheden eskaleret. Faglig stolthed, tilfredse kunder og glade medarbejdere har været grobunden til udnævnelse til Børsen Gazelle virksomhed i både 2019, 2020, 2021 og 2022

 
 
"Som samarbejdspartner for "gør det selv" manden og det professionelle erhverv er vi væbnet til tænderne. Det er netop dig eller din virksomhed som vi i fremtiden glæder os til at yde den bedste service indenfor alle tænkelige elopgaver."
Egedal Erhvervspris 2020

Egedal Erhvervspris 2020

Et “hattrick” kunne man næsten kalde EgedalEL´s start på året 2020 – idet Klaus K. Jakobsen og hans virksomhed blev hyldet hele tre gange ved kommunens nytårskur 2020.

 

"Forbillede og rollemodel" ja - så fine ord blev der brugt da Klaus modtog Egedal Kommunes Erhvervspris 2020.

 

"Jeg er overrumplet og ydmyg, det skal der ikke være tvivl om" sagde prisvinderen. "Vi sætter en ære i at gøre en forskel, ikke blot hos os selv, men særdeles for vores kunder og vores omgangskreds.


Læs hele nyhed

Professionel kvalitet

Vi leverer altid lige lidt mere end vores kunder forventer

Samarbejdspartner

Vi er en ærlig og troværdig samarbejdspartner

Fair priser, altid!

Vi leverer den rigtige løsning til den rette pris

Kontakt os

Kontakt os

30 450 450

Mandag - fredag
07:30 - 16:00

Vi har naturligvis DØGNVAGT

H.P. Hansensvej 7
3660 Stenløse

mail@egedalel.dk

CVR nr.: 30704428