Finansiering igennem Service Finans

Betal i rater, der passer til din privatøkonomi

Betal i rater der passer til din privat økonomi

Når du starter et projekt hos os som privat kunde, kan vi tilbyde muligheden for nem delbetaling via Service Finans. Med få klik har du mulighed for at låne helt op til 500.000 kr. Men Service Finans’ låneberegner kan du let selv vælge, hvor meget du vil låne og hvor lang tid, du vil betale lånet tilbage over.

Få op til 12 lånetilbud indenfor 48 timer

Når vi er blevet enige om opgaven, får du tilsendt et tilbud på e-mail. I mailen er der et direkte link hvor du kan ansøge om lånet. Det tager kun 10 minutter og med en enkelt ansøgning får du op til 12 lånetilbud fra anerkendte banker indenfor 48 timer. Lånetilbuddene er fuldstændig uforpligtende, og du kan let sammenligne dem og vælge det, der passer dig bedst.

Service Finans’ seneste opgørelse (2019) viser, at brugerne i snit sparer 12.500 kr. ved at vælge det billigste lån frem for det dyreste tilbud, de modtager.

Når du har valgt det lån, der passer din økonomi bedst, og er blevet videre godkendt til lånet, kan du sætte os i gang med at udføre arbejdet.

Hvad består dit lån af?

Lånet er et lån fra en af Service Finans’ samarbejdende banker, som kan bruges til reparationer eller forbedringer af din ejendom. Det kan for eksempel være til et nyt badeværelse, renovering af dit køkken eller en ny overdækket terrasse.

Mulighederne er mange og helt op til dig. Lånet er ikke øremærket til et specifikt formål.

Du skal heller ikke stille sikkerhed for lånet, hvilket kan sammenlignes med for eksempel et forbrugslån i din bank.

Hvad koster det at låne?

Prisen på dit lån vil afhænge af bankernes kreditvurdering af dig, men der er penge at spare ved at sammenligne de lånetilbud, du modtager, og vælge det billigste lån.

www.servicefinans.dk kan du bruge låneberegneren og få en idé om, hvor meget lånet vil koste dig.

Hvem står bag Service Finans?

Service Finans er et enestående samarbejde mellem Minuba og LendMe, der drives i fællesskab - alt sammen for at sikre en nem og lynhurtig proces, så du kan få finansieringen til dit projekt på plads så billigt og hurtigt som muligt.

Kontakt os og hør mere 70 28 60 80 

Service Finans er resultatet af et enestående samarbejde mellem Minuba ApS og Nordea Finans Danmark A/S der drives i fællesskab - alt sammen for at sikre en nem og lynhurtig proces, så du kan få finansieringen til dit projekt på plads sdå billigt og hurtigt som muligt. Lendme har udviklet låneplatformen til Service Finans.

Professionel kvalitet

Vi leverer altid lige lidt mere end vores kunder forventer

Samarbejdspartner

Vi er en ærlig og troværdig samarbejdspartner

Fair priser, altid!

Vi leverer den rigtige løsning til den rette pris

Kontakt os

Kontakt os

70 28 60 80

Mandag - fredag
07:30 - 17:00

Vi har naturligvis DØGNVAGT

H.P. Hansensvej 7
3660 Stenløse

mail@egedalel.dk

CVR nr.: 30704428