Finansiering igennem LendMe

Betal i rater, der passer til din privatøkonomi

Med dit tilbud i hånden fra Egedal EL.dk er du klar til at ansøge om finansiering igennem LendMe. Du har mulighed for med få klik at låne helt op til 500.000 kr. Med låneberegneren kan du let selv vælge, hvor meget du vil låne og hvor lang tid, du vil betale lånet tilbage over. Enkelt og lige til - Klik blot på logo.

 

 

Hvad består dit lån af?

Lånetilbuddet er fra en af LendMe´s 17 samarbejdende banker, som kan bruges til reparationer eller forbedringer af din ejendom. Det kan for eksempel være til et nyt badeværelse, renovering af dit køkken eller en ny overdækket terrasse. Det kan være til din nye varmepumpe eller dit nye solcelleanlæg. Mulighederne er mange og helt op til dig. Lånet er endda ikke øremærket til et specifikt formål.

Du skal heller ikke stille sikkerhed for lånet, som kan sammenlignes med et lån i din bank som for eksempel et forbrugslån.

Når du har valgt det lån, der passer din økonomi bedst, og er blevet videre godkendt til lånet, kan du sætte os i gang med at udføre arbejdet.

Hvad koster det at låne?

Prisen på dit lån vil afhænge af bankernes kreditvurdering af dig, men der er penge at spare ved at sammenligne de lånetilbud, du modtager, og vælge det billigste lån. Kom godt igang !!

 

 

Du kan også ring direkte til kundeservice hos LendMe - På telefon 70 60 62 62
- åben alle hverdage kl. 10:00 - 16:00

 

Professionel kvalitet

Vi leverer altid lige lidt mere end vores kunder forventer

Samarbejdspartner

Vi er en ærlig og troværdig samarbejdspartner

Fair priser, altid!

Vi leverer den rigtige løsning til den rette pris

Kontakt os

Kontakt os

30 450 450

Mandag - fredag
07:30 - 16:00

Vi har naturligvis DØGNVAGT

H.P. Hansensvej 7
3660 Stenløse

mail@egedalel.dk

CVR nr.: 30704428