Varmepumper

Opvarmning med varmepumpe til din bolig

En luft til luft varmepumpe er den hurtigste og letteste vej til at reducere varmeregningen og samtidigt opnå et sundt indeklima.

Varmepumpen anvender luftens varme udvendig til at producere varme til din husstand indvendig, lidt ligesom et omvendt køleskab. Varmepumpe fungerer både sommer og vinter og er en prisbillig og effektiv løsning til dig, som gerne vil spare penge på din varmeregning og/eller supplere en eksisterende varmekilde. Varmepumper bruger strøm, men  eftersom den producerer ca. 4-5 kWh varme energi for hver kWh strøm, den selv bruger, er det uvæsenligt. Der er kun en ting at sige: "Varmepumper er den rigtige løsning". 

Hvad skal man vælge

Det kan være svært at vide, hvilket produkt man skal vælge. Vi har en del år fokuseret på luft/luft varmepumper fra LG,  fordi vi mener, at LG er blandt markedets ledende, når det gælder varmepumper.  LG varmepumpen Nordic Prestige 09 PLUS, scorer topkarakter i sammenligning med konkurrerende varmepumper. 

Læse mere på www.lgv.dk   Se bla. LG Nordic Prestige 9, der giver bedste besparelse, uanset hvor i landet du bor. Bedst i test, når det er koldt. Bedst når det virkelig gælder.

Indenfor den senere tid er varmepumper fra Mitsubishi i højere grad blevet vores kunders foretrukne valg. Mitsubishi har et fantastisk program med bla. Mitsubishi HERO. Mitsubishis gulvmodel, loftskassette, for slet ikke at tale om multi-split anlæg, tilbyder alle muligheder for et superlækkert varmepumpesystem.

Læs mere på www.mevp.dk

Hvem skal man vælge

Vi gør hvad vi kan for at blive din fortrukne leverandør og installatør. Vi har solid erfaring med varmepumper og ved  hvordan vi sikrer, at din varmepumpe fungerer bedst, billigst og længst muligt. Vi møder dig til daglig i lokalområdet og er altid klar til en varmepumpesnak. Vi er DanmarksPumpe forhandler og via vores leverandør kan vi yde 5 og 10 års udvidet garanti. Vi går endda så langt som at tilbyde frit installatørvalg, når blot din DanmarksPumpe er leveret, installeret og serviceres efter to år og igen hvert andet år for at opnå de 10 ÅRS KOMPRESSOR GARANTI. Ved serviceeftersyn, der foretages i garantiperioden, kan du frit vælge installatør, blot vedkommende er autoriseret af Kinnan. Efter hvert servicebesøg stempler installatøren dit GARANTICERTIFIKAT som din sikkerhed for, at garantien opretholdes.

 Vi leverer både LUFT/LUFT og LUFT/VAND varmepumper samt luftgenvendingsystemer.


Se vores tilbud her: TILBUD PÅ VARMEPUMPER.

Og se vores oprydningsudsalg - Gør et kup

Egedal EL udfører

 

Se vores produkter inden for kategorien 

Professionel kvalitet

Vi leverer altid lige lidt mere end vores kunder forventer

Samarbejdspartner

Vi er en ærlig og troværdig samarbejdspartner

Fair priser, altid!

Vi leverer den rigtige løsning til den rette pris

Kontakt os

Kontakt os

70 28 60 80

Mandag - fredag
07:30 - 17:00

Vi har naturligvis DØGNVAGT

H.P. Hansensvej 7
3660 Stenløse

mail@egedalel.dk

CVR nr.: 30704428