El-entrepriser

El-entrepriser

En stor del af vores arbejde er el-entrepriser på byggesager foregår i samarbejde med entreprenører og andre faggrupper.
Hvad enten dit projekt er en lille installationsopgave eller en større el-entreprise, om du er bygherre eller entreprenør, så har vi kompetencerne til at være din samarbejdspartner i forbindelse med nybyggeri og renoveringer.

 

Vi kan varetage dit projekt på bedste vis ved at tilbyde rådgivning, kalkulation, installation, kvalitetssikring og efterfølgende service. Vores kompetente elektrikere holdes hele tiden fagligt ajour, hvilket gør dem i stand til at udføre alt fra standardinstallation til højt specialiserede løsninger. Vores erfarne projektledere sørger for, at tidsplan og budgetter overholdes, så dit projekt lykkes.

Vi samarbejder med en stribe forskellige samarbejdspartnere og koordinerer: 

  • Håndværksfirmaer
  • Leverandører
  • Rådgivende ingeniører
  • Arkitekter

Vi mener, at nøglen til succes i et hvilket som helst byggeprojekt er indsigt, samarbejde, velvilje og omhu. Vi lægger stor vægt på punktlighed, høflighed og faglig kvalitet og stiller de samme høje krav til vores samarbejdspartnere. I tæt samarbejde med dig udfører vi opgaven med stor konstant fokus på overholdelse af pris, tidsplan og godt håndværk.

Se også

Professionel kvalitet

Vi leverer altid lige lidt mere end vores kunder forventer

Samarbejdspartner

Vi er en ærlig og troværdig samarbejdspartner

Fair priser, altid!

Vi leverer den rigtige løsning til den rette pris

Kontakt os

Kontakt os

30 450 450

Mandag - fredag
07:30 - 16:00

Vi har naturligvis DØGNVAGT

H.P. Hansensvej 7
3660 Stenløse

mail@egedalel.dk

CVR nr.: 30704428