Egedal El

Børsen Gazelle 2022

Dygtige medarbejdere og de bedste kunder

For 4. år i træk kåres EgedalEL.dk, som en Børsen Gazelle virksomhed!! -  Nøgleordene er dygtige, glade og flexible medarbejdere og naturligvis glade og tilfredse kunder.

Børsen skriver på hjemmesiden: "I mere end 27 år har vi kortlagt landets hurtigst voksende virksomheder, Børsen Gazeller. Det har vi, fordi vi mener, at gazellerne er en motor i samfundet – de er rollemodeller for jobskabelse, optimisme og kreativitet i Danmark. Og selvom de seneste år har stået i krisernes tegn med forsyningsproblemer, krig i Europa, tårnhøj inflation og faldende forbrugertillid, så har gazellerne endnu engang bevist deres værd. Gazellerne viser vejen til vækst." 

Det går virkeligt stærkt med omstillingsparathed i en lille håndværksvirksomhed som EgedalEL.dk

Gazelle prisen opnår man i foregående regnskabsår. I vores tilfælde fra 1/1-2021 til 31/12-2021. Her stod vi igennem en uhyggelig Corona periode på 2. år i træk. Ja - endnu et år der vendte op og ned på hele verden på grund af Corona. Vores medarbejdere har været yderst opmærksomme, fleksible og omstillingsparate.  Vores kontor er nærmest blevet online, så vi normalt ikke er fysisk tilstede på vores kontor. Varer leveres om natten eller direkte til leveringssteder, hvor varerne så  afhentes. Var der det mindste tegn på sygdom, blev der omgående handlet, så vi har undgået smitte. Vi har hele tiden holdt os opdateret og synliggjort det på vores hjemmeside. Det har virket og det er gået rigtig godt hos os.

Efter et sådan uhyggeligt år, havde man slet ikke ikke overvejet, at det kunne blive endnu værre med krig i Europa, inflation og energikrise. Man har nærmest helt glemt, hvor hårdt det var i Corona tiden, men hos EgedalEL.dk retter vi omgående til med nye tiltag i 2022.
Og fastholder:

Vores mål er glade og tilfredse kunder.

Det har fået endnu mere betydning i 2022, hvor vores kunder skal vide, at vi er der 24/7 med fokus på nye tiltag. Ikke blot flotte overskrifter som: 

  • Grøn omstilling
  • Miljø
  • Effektivitet

Vi har sat hårdt på nye arbejdsgange og metoder:

  • En slankere virksomhed
  • Bedre IT systemer
  • Bedre logistik
  • Bedre genbrug

og lagt ekstra kræfter på produkter til vores kunder som:

Det er fortsat hårdt arbejde, dygtige medarbejdere og de bedste kunder der er vores nøgleord. Vi har satset og spredt os inden for alle områder, så vi har kunne manøvrere inden for endnu flere forskellige områder.

På Børsens hjemmeside skrives: "Ved årets fire regionale gazellekåringer hylder vi højdespringerne i dansk erhvervsliv og sætter fokus på den viden, der skal til for at skabe vækst, på trods af kriser, forhindringer og svære vilkår.  Til årets kåringer sætter vi blandt andet fokus på ledelse i en krisetid, hvad der definerer gazellerne, og krydrer det hele med fest og fejring. Vi kårer undervejs årets højst vækstende gazelle og fremstillings gazelle i hver region, ligesom vi kårer landets absolutte højdespringere til landskåringen i København."

Vi glæder os utroligt meget til igen at kunne inviterer væres medarbejdere til Børsens Gazelle 2022 show som bliver afholdt til december 2022.

 

Eksterne link

Professionel kvalitet

Vi leverer altid lige lidt mere end vores kunder forventer

Samarbejdspartner

Vi er en ærlig og troværdig samarbejdspartner

Fair priser, altid!

Vi leverer den rigtige løsning til den rette pris

Kontakt os

Kontakt os

30 450 450

Mandag - fredag
07:30 - 16:00

Vi har naturligvis DØGNVAGT

H.P. Hansensvej 7
3660 Stenløse

mail@egedalel.dk

CVR nr.: 30704428