Egedal El

Nyheder

Nyheder fra Egedal El

Læs de seneste nyheder fra Egedal El.

Tilskud til varmepumpe

Tilskud til varmepumpe

Den 12. september 2023 åbner Energistyrelsen / SparEnergi for varmepumpepuljen. Her kan du som privat søge om tilskud til en varmepumpe. Forvent der er rigtig mange som vil søge om tilskud.
Undersøg allerede i dag om du kan få tilskud:

Læs mere
FREDAGS TILBUD - UGE 24

FREDAGS TILBUD - UGE 24

Super elegant downlight fra SG Belysning - Junistar ECO Isosafe LED 6W hvid (pakke med 8 stk.)
Gør en god handel og bestil din nye belysning i denne uge til en skarp tilbudspris.

Læs mere
Børsen Gazelle 2022

Børsen Gazelle 2022

4. år i træk er kåres EgedalEL.dk som en af Børsen Gazelle virksomheder. Nøgleordene er dygtige, glade og flexible medarbejder. Glade og tilfredse kunder.

Læs mere
Ledige job

Ledige job

Vi er en virksomhed i vækst, så vi søger medarbejdere til vores fortsatte udvikling. Vi spænder vidt i alle former for arbejde, både for private og for erhverv. Vi tilbyder en arbejdsplads hvor tonen er uformel og venskabelig og der er ofte ikke langt fra tanke til handling. Vi lytter meget gerne til hvad netop DU måtte have af ønsker til din hverdag. Om det er en stabil og rolig arbejdsdag, eller om du søger flere udfordringer - ja så kan vi helt sikkert imødekomme dine ønsker og behov. Vi er alle en del af det samme team. Et team der hjælper hinanden på kryds og tværs og ikke mindst tager ansvar for enhver opgave, enhver kunde, for virksomhedens drift og naturligvis også dig og din familie.

Læs mere
Glædelig jul 2021

Glædelig jul 2021

Egedals borgmester, Hr. Skæg og selveste julemanden, tændte  den nye julebelysning i Egedal Centret. Kom og nyd den allerhyggeligste juletid og den gode service der ydes af Egedal Centrets butikker.

Læs mere
Børsen Gazelle 2021

Børsen Gazelle 2021

"Tillykke - Din virksomhed EgedalEL.dk er blevet kåret som en Børsen Gazelle 2021 virksomhed!!" Og det er 3. år i træk. Det er ikke held, en ny ide, eller en stor opgave. Det er dygtige medarbejder og de bedste kunder.

Læs mere
Ladestander

Ladestander

Vi har ladestanderen til dig og din elbil, uanset om du er privat, erhverv eller en forening. Ring og lad os få en snak om løsningen til netop dig....

Læs mere
Børsen Gazelle 2020

Børsen Gazelle 2020

Vi sparker Janteloven til hjørne og fejrer, at vi i EgedalEl.dk for 2. år i træk er kåret som en af Børsens Gazelle virksomheder. Corona COVID-19 satte i år ellers en kæp i hjulet for afholdelse af det ellers meget festlige Gazelleshow for indehavere og ansatte, men vi giver ikke op....

Læs mere
Coronavirus/covid-19

Coronavirus/covid-19

Vi er helt opmærksom på smitterisiko i Danmark og vi gør alt hvad vi kan for at passe på. Samtidig gør vi alt hvad vi kan for at opretholde vores aktiviteter og service. Vi passer godt på hinanden og alle omkring os i disse tider og tager ansvar for, at undgå Coronavirus/covid-19 smitten.

Læs mere
Egedal Erhvervspris 2020

Egedal Erhvervspris 2020

Et “hattrick” kunne man næsten kalde EgedalEL´s start på året 2020 – idet Klaus K. Jakobsen og hans virksomhed blev hyldet hele tre gange ved kommunens nytårskur 2020.

 

"Forbillede og rollemodel" ja - så fine ord blev der brugt da Klaus modtog Egedal Kommunes Erhvervspris 2020.

 

"Jeg er overrumplet og ydmyg, det skal der ikke være tvivl om" sagde prisvinderen. "Vi sætter en ære i at gøre en forskel, ikke blot hos os selv, men særdeles for vores kunder og vores omgangskreds.

Læs mere
DM i Skills 2020

DM i Skills 2020

Frederiksberg Tekniske skole opfordrede i 2019, vores dygtige lærling - Christian Enggaard til at stille op til skolemesterskaberne som periodens dygtigste lærling. Konkurrencerne forsatte og Christian gik efter guldet til DM i Skills 2020.   

Arrangementet DM i Skills 2020 blev afviklet 16. – 18. januar 2020.

Det årlige mesterskab for talentfulde unge fra erhvervsuddannelserne. Lærlinge og elever fra hele landet konkurrerer i 45 fag, og publikum træder samtidig ind i et kæmpe eksperimentarium fyldt med aktiviteter, talenter, viden og vejledning om en bred vifte af ungdomsuddannelser – herunder over 80 erhvervsuddannelser.

Læs mere
Børsen Gazelle 2019

Børsen Gazelle 2019

"Tillykke - Din virksomhed EgedalEL.dk er blevet kåret som en Børsen Gazelle 2019 virksomhed!!" Først tænker man: Er det en joke?? Man sidder midt i hverdagens normale gøremål. Ingen tvivl om det er gået godt men er det gået så godt ??

Læs mere

Professionel kvalitet

Vi leverer altid lige lidt mere end vores kunder forventer

Samarbejdspartner

Vi er en ærlig og troværdig samarbejdspartner

Fair priser, altid!

Vi leverer den rigtige løsning til den rette pris

Kontakt os

Kontakt os

30 450 450

Mandag - fredag
07:30 - 16:00

Vi har naturligvis DØGNVAGT

H.P. Hansensvej 7
3660 Stenløse

mail@egedalel.dk

CVR nr.: 30704428