Egedal El

Nyheder

Nyheder fra Egedal El

Læs de seneste nyheder fra Egedal El.

Ladestander

Ladestander

Vi har ladestanderen til dig og din elbil, uanset om du er privat, erhverv eller en forening. Ring og lad os få en snak om løsningen til netop dig....

Læs mere

Coronavirus/covid-19

Vi er helt opmærksom på smitterisiko i Danmark og vi gør alt hvad vi kan for at passe på. Samtidig gør vi alt hvad vi kan for at opretholde vores aktiviteter og service. Vi passer godt på hinanden og alle omkring os i disse tider og tager ansvar for, at undgå Coronavirus/covid-19 smitten.

Læs mere
Børsen Gazelle 2020

Børsen Gazelle 2020

Vi sparker Janteloven til hjørne og fejrer, at vi i EgedalEl.dk for 2. år i træk er kåret som en af Børsens Gazelle virksomheder. Corona COVID-19 satte i år en kæp i hjulet for afholdelse af det ellers meget festlige Gazelleshow for indehavere og ansatte, men vi giver ikke op....

Læs mere
Børsen Gazelle 2019

Børsen Gazelle 2019

Vi sparker Janteloven til hjørne - og fejre, at vi i EgedalEl.dk for 2. år i træk er kåret som en af Børsens Gazelle Virksomheder. Corona COVID-19 satte i år en kæp i hjulet for afholdelse af det ellers meget festlige Gazelleshow for indehavere og ansatte - men vi giver ikke op....

Læs mere
Egedal El uddanner landets bedste lærlinge!

Egedal El uddanner landets bedste lærlinge!

TEC har indstillet 2 lærlinge hvor vores lærling Christian Enggaard er den ene. Vi er utrolig stolte over at vores lærling Christian Enggaard er kommet så langt.

Læs mere
DM i Skills 2020

DM i Skills 2020

Vores dygtige lærling - Christian Enggaard går efter guldet til DM i Skills 2020.   

16. – 18. januar 2020 holdes det årlige mesterskab for talentfulde unge fra erhvervsuddannelserne. Lærlinge og elever fra hele landet konkurrerer i 45 fag, og publikum træder samtidig ind i et kæmpe eksperimentarium fyldt med aktiviteter, talenter, viden og vejledning om en bred vifte af ungdomsuddannelser – herunder over 80 erhvervsuddannelser.

Læs mere
Klaus K. Jakobsen

Klaus K. Jakobsen

"For "Gør det selv" manden og det professionelle erhverv, er vi derfor væbnet til tænderne. Det er netop dig eller din virksomhed vi i fremtiden ser frem til at yde den bedste service indenfor alle tænkelige el-opgaver. Vi glæder os til at møde dig, som vores kunde i fremtiden"

Læs mere
Egedal Erhvervspris 2020

Egedal Erhvervspris 2020

Et “hattrick” kunne man næsten kalde EgedalEL´s start på året 2020 – idet Klaus K. Jakobsen og hans virksomhed blev hyldet hele tre gange ved kommunens nytårskur 2020.

 

"Forbillede og rollemodel" ja - så fine ord blev der brugt da Klaus modtog Egedal Kommunes Erhvervspris 2020.

 

"Jeg er overrumplet og ydmyg, det skal der ikke være tvivl om" sagde prisvinderen. "Vi sætter en ære i at gøre en forskel, ikke blot hos os selv, men særdeles for vores kunder og vores omgangskreds.

Læs mere

Professionel kvalitet

Vi leverer altid lige lidt mere end vores kunder forventer

Samarbejdspartner

Vi er en ærlig og troværdig samarbejdspartner

Fair priser, altid!

Vi leverer den rigtige løsning til den rette pris

Kontakt os

Kontakt os

70 28 60 80

Mandag - fredag
07:30 - 17:00

Vi har naturligvis DØGNVAGT

H.P. Hansensvej 7
3660 Stenløse

mail@egedalel.dk

CVR nr.: 30704428