Ledige job - Elektriker

Er du elektrikeren vi leder efter ??

Vi udvider vores faste medarbejderteam

 

 

Vi er en virksomhed i vækst - de seneste 4 år er vi da også af Børsen, kåret som en af årets Gazelle virksomheder.

Vi spænder vidt i alle former for el-arbejde, både for private og for erhverv. Vi tilbyder en arbejdsplads hvor tonen er uformel og venskabelig og der er ofte ikke langt fra tanke til handling.

Vi lytter meget gerne til hvad netop DU måtte have af ønsker til din hverdag. Om det er en stabil og rolig arbejdsdag, eller om du søger flere udfordringer - ja så kan vi helt sikkert imødekomme dine ønsker og behov.

Vi arbejder ud fra devisen "Frihed under ansvar" - og ja det kan såmend godt lyde som en floskel - men ikke desto mindre, er det rent faktisk den måde vi arbejder på i hverdagen. Vi er alle en del af det samme team. Et team der hjælper hinanden på kryds og tværs og ikke mindst tager ansvar for enhver opgave, enhver kunde, for virksomhedens drift og naturligvis også dig og din familie.     

Vores krav er:

 • Svendebrev som elektriker 
 • Mødestabil
 • Ærlighed
 • Stolt og ærekær for dit håndværk
 • Ren straffeattest
 • Kørekort
 • Du skal kunne administrere frihed under ansvar
 • Du skal passe ind i vores team.

Vi kan give dig:

 • Arbejde hos gode og stabile kunder.
 • Spændende varierende arbejdsopgaver.
 • Høj standard i arbejde, faciliteter, udstyr og kvalitet.
 • Spændende udfordringer
 • Mulighed for specialer og egen udvikling.  
 • Bred og stor kompetence fra medarbejdere i firmaet.
 • God tone og et rigtig godt kammeratskab.

Løn og vilkår efter kvalifikationer.

 

Lidt om os:

Lille og smidig, men stærk som en okse. Det har været vores motto siden virksomheden startede for ca. 10 år siden. Vi er måske ikke så små længere og vores missionen har ændret sig fra at være den lille lokale elinstallatør midt i Egedal til stille og roligt at eskalere. Faglig stolthed, tilfredse kunder og glade medarbejdere har været grobunden til vi er blevet kåret som en af Børsen Gazelle virksomhed i både 2019, 2020, 2021 og 2022 og i dag kører vi for vores trofaste og loyale kunder over hele sjælland. 

Traditionelt elarbejde er vores kerneområde men vi tager gerne udfordringer op, der stiller krav til vores faglige stolthed  og kvalifikationer. Vores kompetencer spreder sig over alle områder i elbranchen (læs mere her). Fra den lille daglige serviceopgave til større projekter. Lige nu er der mange mindre projekter som almindelig servicearbejde, tavleudskiftning, køkkner, badeværelser og ombygninger både for privatpersoner og entreprenører. Vi har lige afsluttet lovliggørelse af elinstallationer i en stor ejendom på Holmen og ombygningen af DGI Byens svømmehal i København. For nogle år siden opkøbt vi en el-virksomhed på Frederiksberg bla. for at få mere arbejde i ældre ejendomme og komme mere ind mod byen. Vi har satset hård på VE, varmepumper luft/luft og luft/vand samt solcelleanlæg og senest er ladestandere blevet en stor del af vores dagligdag. Denne indsats gør at vi forventer at vækste yderligere de næste år.

I vores dagligdag tænker vi også på andre end os selv. Vi har lagt rigtig mange kræfter i Egedal Fibernet, Projekt Frederikssundsmotorvejen og Hillerød motorvejen, Vi deltager aktivt i projekt Kloge hænder og arbejder hårdt med miljø og De 17 verdensmål. For vores indsats har vi modtaget Egedal kommunes erhvervspris i 2020

I 2019-2020 har vi deltaget i  DM i Skills 2020 hvor vores Christian Enggaard fik en flot 2. plads. Christian har netop afsluttet VE uddannelsen og er påbegyndt uddannelse som elinstallatør ved siden af sit daglige arbejde som overmontør i virksomheden. 

 

Under overfladen er EgedalEL.dk ikke helt så grøn og uerfaren som det kan se ud til. 

Firmaets stifter og daglig leder Klaus K. Jakobsen er opvokset og har boet i Egedal området i mere end 40 år. I dag er Klaus og familien bosat på firmaets adresse midt i Stenløse by. Udover at huset har en spændende lokalhistorie og blev bygget af lokalområdets første elektriker i 1926, er det moderniseret med alle tænkelige intelligente elinstallationer - helt i tråd med vores spidskompetencer. Klaus har haft spænding i årene hele livet og er 3. generation inden for elbranchen. Klaus har sammen med sin far Leif L. Jakobsen (tidl. formand for bla. EL-installatørforeningen for København) og sin farfar, Ludvig K. Jakobsen drevet en af Københavns ældste elinstallatør virksomheder, i mere end 90 år. 

Er du interesseret så ring direkte til Klaus på 40432335 eller skriv på mail klaus@egedalel.dk

Professionel kvalitet

Vi leverer altid lige lidt mere end vores kunder forventer

Samarbejdspartner

Vi er en ærlig og troværdig samarbejdspartner

Fair priser, altid!

Vi leverer den rigtige løsning til den rette pris

Kontakt os

Kontakt os

30 450 450

Mandag - fredag
07:30 - 16:00

Vi har naturligvis DØGNVAGT

H.P. Hansensvej 7
3660 Stenløse

mail@egedalel.dk

CVR nr.: 30704428