Ventilation

Indeklima og ventilation er vigtigt i vores hjem.

 

Dårlig indeklima er et stort problem i dag. Tætte huse gør at vi ofte må udlufte for at få frisk luft. Problemet er, når vi får frisk luft ind, så er den kold og skal opvarmes - hvilket er dyrt. Også dårlig lugt, radon, mug og røg påvirker vores indeklima. 

Lugt, mug, pollen, radon - der er meget, der kan påvirke dit indendørs miljø og helbred. Et tegn på dårlig ventilation er normalt kondens på vinduerne.

EgedalEL.dk udfører mange former for ventilation i private hjem og erhverv. Lige fra almindelig ventilation på badeværelser og kældre til varmeflytningsanlæg og varmegenvendingssystemer. Se blot denne smarte løsning fra VL50 og VL100 fra Mitsubishi som vi sælger rigtig mange af:

  • Bruger mindre energi end en glødepære.
  • Enkel installation Lydniveau på kun 15 dB
  • Minimere støv, lugt, radon, fugt... 
  • Energieffektiv ventilation 
  • To års garanti

Med et sådan ventilationsanlæg kan du forbedre ikke bare dine energiomkostninger men også dit indendørs miljø. Ventilations anlæggets varmegenindvindingsfunktion genbruger op til 85% af varmen. Ventilationsenhed har et slankt design, der let indgår ind i hjemmet og takket være effektiv lydisolering af anlægget, er den særdeles lydsvag. Ventilations anlæg kan ventilere rum med op til 200 m³ luftvolumen, svarende til ca. 80 m² Installationen er enkel, kun et eller to huller i ydervæggen er nødvendigt. Et hul til VL-50 og to huller i væggen på VL-100.

Se vores tilbud på ventilation

 

EgedalEL udfører:

  • Rådgivning
  • Service og vedligeholdelse
  • Tilbehør og reservedele

 

Læs mere

Professionel kvalitet

Vi leverer altid lige lidt mere end vores kunder forventer

Samarbejdspartner

Vi er en ærlig og troværdig samarbejdspartner

Fair priser, altid!

Vi leverer den rigtige løsning til den rette pris

Kontakt os

Kontakt os

30 450 450

Mandag - fredag
07:30 - 16:00

Vi har naturligvis DØGNVAGT

H.P. Hansensvej 7
3660 Stenløse

mail@egedalel.dk

CVR nr.: 30704428