Inspirationsbesøg

Gratis og spændende inspiration af din lokale elektriker

Vi tilbyder dig nu at bestille et gratis inspirationsbesøg, som udføres af en professionel el-installatør. Det gør vi, fordi vi ved at rigtig mange mennesker faktisk ikke aner, hvad de skal stille op med deres gamle el-installationer og derfor vælger at leve med dem som de er. Men det behøver de slet ikke.

Har du brug for inspiration og rådgivning, kan du nu bestille et gratis inspirationsbesøg og dermed tage fat i en professionel installatør. Han kan fortælle dig om alle de gode nye ting vores produkter kan bidrage med i din hverdag – og give dig en ide om, hvordan du i øvrigt kan få opdateret dine el-installationer derhjemme.

Hvad indebærer et gratis inspirationsbesøg?

El-installatøren gennemgår din bolig, rum for rum og kigger på om der f.eks. er behov for flere eller nye stikkontakter, lysdæmpere, bevægelsessensorer, sluk-alt funktion eller lign. Det er altså både komfort og funktionalitet, der gennemgås i boligen. På baggrund af besøget udarbejder el-installatøren et tilbud til dig, der giver dig et overblik over de forskellige forbedrings muligheder, der er i din bolig – helt uforpligtende.

Se mere om inspirationsbesøget på www.LK.dk

Professionel kvalitet

Vi leverer altid lige lidt mere end vores kunder forventer

Samarbejdspartner

Vi er en ærlig og troværdig samarbejdspartner

Fair priser, altid!

Vi leverer den rigtige løsning til den rette pris

Kontakt os

Kontakt os

30 450 450

Mandag - fredag
07:30 - 16:00

Vi har naturligvis DØGNVAGT

H.P. Hansensvej 7
3660 Stenløse

mail@egedalel.dk

CVR nr.: 30704428