El-installationer

God service og godt håndværk

Traditionelt el-arbejde er vores kernekompetence

Service og kundepleje er nøgleord for os, der i det daglige udgør serviceteamet for traditionelle el-installationer. Vi ved af erfaring, at gode og langvarige kunderelationer forudsætter kombinationen af kvalitets håndværk og højt serviceniveau. Vi løser alle typer opgaver inden for el-arbejde, hvor især bygningsinstallationer er et vigtigt forretningsområde.

Traditionelt el-arbejde

Traditionelt el-arbejde er et vidt begreb og forklares måske bedst ved en videofilm om el uddannelsen udarbejdet af Tekniq og Dansk Elforbund.

Vi har valgt at vi skal have et bredt sortiment, men for at kunne det, har vi valgt nogle specifikke produkter ud fra hver produktgruppe. Disse produkter er nøje udvalgt hos leverandører som vi samtidig stiller store krav til. Vores leverandører er derfor nøje udvalgt og vi holder hele tiden et vågent øje med hvad der sker hos dem og samtidig i elbranchen samt brancher omkring os. 

Vores el-opgaver kan opdeles i tre kategorier: 

Driftstop
Akut tilkald
Døgnvagt
Ved denne opgavetype skal det gå stærkt. Fejl skal findes og afhjælpes hurtigst muligt. Vi når ikke at prissætte arbejdet før udførelse, derfor udføres arbejdet efter regning. Læs mere
Hasteopgaver Ved denne opgavetype arbejdes mod en præcis deadline. Opgaven skal løses hurtigst og effektivt, men vi skal have et øje på tid og pris før og under udførelse. Typisk udføres arbejdet i regning og/eller med overslagspris.
Planlagt arbejde
Arbejde med pris
Tilbuds arbejde
Ved grøn opgavetype har vi tid til planlægning og prissætning. Arbejder udføres efter regning, ved overslagspris eller ved tilbud. Opgaven løses efter aftale. Vi har øje på tid og pris før og under udførelse. 

 
Regningsarbejde

Almindeligt regningsarbejde er den letteste, billigste og deraf også den mest korrekte måde at udføre el-opgaver på. Arbejdet udføres efter forbrugte materialer og tidsforbrug. Alle vores vogne er udstyret med GPS, så vi ved præcist, hvornår vi har været på hvilken opgave og kan til enhver tid dokumentere vores tidsforbrug.

Overslagspriser  

Ved mindre opgaver kan vi give en overslagspris, derved har du en rimelig ide om den forventede pris selv om arbejdet udføres efter regning. Vi forbeholder os retten til en endelig prisudregning på +/- 10% i forhold til den oplyste pris. 

Tilbud

Har du en specifik opgave eller en større opgaver til en værdi af  > kr. 10.000, udarbejder vi naturligvis gerne et tilbud til dig. Vi har stor erfaring i projektering og beregning af projekter og licitationer generelt.

Egedal EL udfører

Rådgivning, installation, reparation og vedligeholdelse af alle former for el-arbejde indenfor følgende områder:

Se også

 

Professionel kvalitet

Vi leverer altid lige lidt mere end vores kunder forventer

Samarbejdspartner

Vi er en ærlig og troværdig samarbejdspartner

Fair priser, altid!

Vi leverer den rigtige løsning til den rette pris

Kontakt os

Kontakt os

30 450 450

Mandag - fredag
07:30 - 16:00

Vi har naturligvis DØGNVAGT

H.P. Hansensvej 7
3660 Stenløse

mail@egedalel.dk

CVR nr.: 30704428