Professionel
el-service

til private & erhverv

Professionel kvalitet

Vi leverer altid lige lidt mere end vores kunder forventer

Samarbejdspartner

Vi er en ærlig og troværdig samarbejdspartner

Fair priser, altid!

Vi leverer den rigtige løsning til den rette pris

Om Egedal EL.dk

Lille og smidig men - stærk som en okse!

Hjemsted er Stenløse, midt i Egedal kommune..

Under overfladen er EgedalEL.dk dog ikke helt så grøn som det kan se ud til. Firmaets stifter Klaus K. Jakobsen er opvokset og har boet i lokalområdet i mere end 40 år.

I dag er Klaus og familien bosat på firmaets adresse midt i Stenløse by. Herfra driver også Klaus´ hustru, bogføringsfirmaet Summa Summarum.

Ud over at huset, der er fra 1926, har en spændende lokalhistorie og er bygget af lokalområdets første elektriker. Er huset i dag moderniseret med alle tænkelige intelligente el installationer - en af vores spidskompetencer.

Klaus K. Jakobsen har haft EL i årene hele livet og er 3. generation inden for EL branchen. Klaus har sammen med sin far Leif L. Jakobsen (tidl. formand for bla. EL-installatørforeningen for København) og sin farfar, Luvig K. Jakobsen drevet en af Københavns ældste El-installatør virksomheder. O. SCHWENGER´S EFTF. A/S i mere end 90 år. Virksomheden overlevede desværre ikke krisen i 2009 og måtte i 2010 lukke. Dette gav Klaus en unik mulighed, for at "sadle om" og resulterede i etablering af firmaet Egedal El.

Missionen har været at være den lille lokale elinstallatør midt i Egedal. Stille og roligt har virksomheden eskaleret. Tilfredse kunder og glade medarbejdere har været grobunden til at virksomheden i 2019 blev kåret som Børsens Gazelle.

Klaus K. Jakobsen Aut. El-installatør

"For "Gør det selv" manden og det professionelle erhverv, er vi derfor væbnet til tænderne. Det er netop dig eller din virksomhed vi i fremtiden ser frem til at yde den bedste service indenfor alle tænkelige el-opgaver. Vi glæder os til at møde dig, som vores kunde i fremtiden"

Vi knokler! Mere indhold på vej

Denne hjemmeside er under opbygning. Der kommer løbende nyt og mere indhold. I mellemtiden må du endelig kontakte os hvis du ikke finder hvad du søger.

70 28 60 80
;